Сутерен.мк

Светската критика за „Кајмак“: Вулгарна, конфузна и разочарувачка драмедија

„Карамба, во тек на филмот се претвора во нивниот понижен слуга, носејќи им кафе само со…

Сабина Ајрула Тозија: Едвај се исчистив од Вера!

Во филмот „Време, води“ (од 1980 година) на Бранко Гапо, еден од ликовите е мајка на…

Владимир Ендровски: Ме нервираат црвени бикини!

Десет прашања за Љац, актерот при драмата на Македонскиот народен театар и десет одговори за тоа…