Сутерен.мк

Пронајден еликсирот на младоста

Пензионираниот лекар на американската морнарица Џозеф Дитури (55) поминал повеќе од три месеца во капсула од…

Преценета девственост

Здраво дарлинг. Сметам дека имам многу сериозен проблем за моите 20 години. Бев во врска една…

Тие, останатите

Имам момче кое е 15 години помладо од мене. Супер ни е се. Вљубени сме, се…

Непознати фотографии на познатите

Великаните од историјата најчесто ги паметиме по една слика, која е главно создадена во нивните зрели…

Синиша Станковиќ: Доенчиња

Расчистувајќи ги работите што многу одамна сум ги оставил во станот на моите родители, најдов поетски…

Синиша Станковиќ: Мирисот на младоста

Секогаш во предновогодишна атмосфера ги гледам толпите мажи како се мачат во парфимериите за да изберат…

Синиша Станковиќ: Тоа беа времиња…

На друштвото од ”Починка”, луѓето поради кои беше убаво да се живее и тука Со почетокот…

Снежана Сани Богдановска: Младоста е убава, но зрелоста е прекрасна!

Пред кусо време ја сликав својата последна фотосесија во која се промовираше нова колекција за чанти…

Синиша Станковиќ: Изветреани спомени

И по толку години, не е тешко да се најде некој со кого може и да…