Сутерен.мк

Зошто силните жени се емотивно исцрпени?

Независните, одлучни и практични жени, можат многу работи сами да направат. Се чини дека се држат…

Ханибал е пред портите

Кога се реновирала палатата на некогашниот доживотен претседател на Тунис, Хабиба Бургибе, во педесеттите години од…