Сутерен.мк

Од тибетскиот мраз – нови 28 вируси

Топењето на тибетските глечери на научниците им донесе нови главоболки! Имено, под мразот се наоѓаат и…

Отворен фестивалот на мраз во Харбин

Еден од најголемите фестивали на скулптури во мраз и снег на светот, што се одржува по…

Чиј е Антарктик?

Иако станува збор за континент каде што нема ништо освен вечен снег и мраз, Антарктик низ…