Сутерен.мк

Романескни етиди

Разочарана сум од се. Од моето семејство, роднини, пријатели, соседи, градот. Како да не живеам јас,…

Поинтелигентните пијат и не спортуваат!

Истражување спроведено од психологот Сатоши Каназава од Лондонската школа за економија и политички науки ги испитуваше…