Сутерен.мк

Необичните навики на историските личности

Освен што направиле позитивни нешта за човештвото, некои од историските великани имале необични навики, како за…

Знаци дека сте поинтелигентни од другите

Луѓето со повисок коефициент на интелигенција почесто прифаќаат двосмисленост и нејаснотија, открива истражување кое наведува и…

Како да го сочувате менталното здравје?

Менталното здравје се помалку е табу тема, а се повеќе нешто на што многумина обрнуваат внимание…

Советите на Селена Гомез

Сестраната уметница Селена Гомез (29) во последниве години многу внимание му посветува на менталното здравје и…

Навики заради кои изгледаме постаро

Некои луѓе природно изгледаат помладо, додека пак, другите имаат позрел изглед. На генетиката не можеме да…

Ништо веќе не е исто!

Се се менува, па и социјалните „обичаи и правила“. Ова се 15 навики што е пожелно…