Сутерен.мк

Прв маж на насловна на британски „Вог“

Британскиот „Вог“ за прв пат стави маж на својата насловна страница, а станува збор за 26-годишниот…

Елизабета Втора и „Вог“

Кралицата Елизабета Втора е на насловната страница на априлското издание на британскиот „Вог“, кој и оддава…