Сутерен.мк

Светлана Антиќ – Јовчевска: Насмевни се, ќе ти се насмеам

„Насмевни се, ќе ти се насмеам“ беше насловот на книжуле што во детството го добив во…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Насмеј и се на маката!

Тоа сончево ноемвриско утро вообичаено проверив дали во ранецот имам доволно прекривки за устата, средство за…

Замислете насмевка

Голема заблуда е дека ако нашата желба е во рамките на очекувањата на другите, ќе бидеме…