Сутерен.мк

Најдобрите книги во последните 125 години!

Американскиот дневен весник „Њујорк тајмс“, пред Нова година одбележа 125 години од објавувањето на првата рецензија…

Најдобрите филмови за смртта!

„Граѓанинот Кејн“ (1941), Орсон Велс „Да се живее“ (1952), Акира Куросава „Седмиот печат“ (1957), Ингмар Бергман…

10-те најдобри филмови во 2020 –та!

Според City Magazine, ова е листата на најдобро оценетите и најмногу коментираните филмови од страна на…