Сутерен.мк

Кои се најплатените тиктокери?

Ѕвездите на ТикТок можат да добијат и до половина милион долари за една објава, иако обично…

Кои се најплатените професии?

Компјутерски програмер во Македонија, во просек зема плата од 73.805 денари, покажуваат податоците на Државниот завод…