Сутерен.мк

Дали сте за суверена и независна Македонија?

Осми септември 1991 година – граѓаните на тогаш Социјалистичка Република Македонија изгласаа независност на Република Македонија.…

Обединети во слободата

Владата под мотото „Обединети во слободата“ преку културни настани и манифестации со пораки Македонија нема друга…

Магдалена Андоновска: Неизвесна независност

Минатиот месец го прославив мојот педесетти роденден, или што би рекол мојот очен лекар, сериозно истрчувам…