Сутерен.мк

Ноне Абрашева Ноциќ: Не сум Баба Ванѓа, ама можам да гледам!

Тој што има способност да гледа во иднината е јасновидец. Ваквите луѓе наводно имаат вишок сетила…

Ноне Абрашева Ноциќ: Сјајот и бедата на ЕПП – то!

Рекламите постојат откако е светот и векот. Дефиницијата вели дека секое јавно изложување на некој производ…

Ноне Абрашева Ноциќ: Без зборови

Зборовите денес толку многу се намножија, што вредат колку еден барел нафта. Затоа ова се зборови…