Сутерен.мк

Непотребна промискуитетност

Имав врска две години и наеднаш се прекина. Веќе со месеци се обидувам да се опоравам…

Правење ништо

*Кога ќе ве побара некој на телефон и праша што правите, вие автоматски одговарате – „ништо.“…

Бранка Д. Најдовска: Може ли летувањето да не е кошмар?

Мал број на жени ја имаат таа привилегија да го доживеат годишниот одмор како уживање. Повеќето,…

Синиша Станковиќ: Тоа беа времиња…

На друштвото од ”Починка”, луѓето поради кои беше убаво да се живее и тука Со почетокот…

Идеологијата „среќно дете“

Јас уствари и не знам што ме мачи. Од една страна имам маж кој е супер…

Колиби за бегство!

Замислете за момент живот без интернет, комшии, улична врева, телефонски повици, лажливи изјави од политичари, иритирачки…

Смрзнати планови

Треба да одиме на одмор, но мојата жена запнала наместо на летување да купиме фрижидер за…

Како полесно да се спакувате?

На дното на куферот треба да ги ставате потешките и помалку чувствителни предмети (јакни, патики, чевли),…

Лажливо лето

Со другарките долго време го планираме годишниот одмор (вакцинирани, секако) и едвај чекаме да заминеме на…