Сутерен.мк

Наивноста на македонските влади донесоа само понижувања

Професорот Џејмс Петифер е автор на 11 книги за Балканот по Отоманската Империја и предава историја…

Вакцина е збор на годината

Поимот „vax“ и изведенката „vaxxed“ („вакцина“ и „вакциниран /-а, -о, /-и“) се избрани за поим на…

Нови вакцини!

Европската агенција за лекови соопшти дека примила барање за одобрување на вакцините Астразенека и Оксфорд (т.е.…