Сутерен.мк

Медали за Македонците на олимпијадата по хемија

Матурантката Ања Спасовска од кумановската гимназија „Гоце Делчев“ освои трето место на меѓународната олимпијада по хемија…

Игор Пачемски: Алиса вон земјата на чудата

Зима, 1992-ра. Платите се сто марки. По еуфоријата со Анте Марковиќ, веќе сме во војна. Монтките…

Најубавата на ЗОИ!

Холанѓанката Јута Лирдам на Олимписките игри во Пекинг се натпреварува во брзо лизгање и е една…