Сутерен.мк

Вести од оној свет

Велат дека најпаметно е животот да не се сфаќа премногу сериозно, а дека врв на мудроста…

Мирка Велиновска: Една оригинална џентлвоман

Оваа новинарка препознатлива по својата свесност за првостепеност, која е толку изразена што не чувствува никаква…