Сутерен.мк

Сопруг мора да плати 204 илјади евра отштета за домашни обврски

Шпанскиот суд нареди маж да ѝ плати на поранешната сопруга 200 00 евра (180 000 фунти)…

Лани се исплатени 720 000 евра поради каснување од куче

Според податоците од 10 поголеми градови во земјава, само лани биле исплатени околу 720 000 евра…

Индија не ги заборава починатите од Ковид-19!

Врховниот суд во Индија им нареди на државните власти да платат по 672 долари како надомест…