Сутерен.мк

Подводен паркинг за велосипеди

Извонредниот проект во Амстердам, Холандија, обезбедува простор за 7 000 тркала и е резултат на четиригодишна…

Паркинг место од 1,3 милиони долари!

Во Хонг Конг има малку простор како за живеење, така и за парирање, па за тамошните…