Сутерен.мк

Непознати слики на познатите

Денес на интернет може да се најде речиси се, а деновиве се појавија и фотографии, ретко…

Непознати фотографии на познатите

Великаните од историјата најчесто ги паметиме по една слика, која е главно создадена во нивните зрели…

Никогаш откриени гробови

Големи потраги по гробниците за некои од најпознатите историски личности се уште траат. Тие се мистерија…

Да се биде левучар!

И мајката и вујковците на писателката Јудора Велти (1909 – 2001) биле левучари, но татко и…