Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Тесна кожа

По телевизиските екрани секој ден оди реклама за чоколадото “Најлепше жеље“, во која се поставува прашањето…

ТНТ

Неодамна, одејќи по една од најромантичните скопски улици, „Самоилова“, „нагазив“ на дречливо – портокалов леток. Обично,…

Здравјето не е бизнис, ни политика!

До Министерство за здравство деновиве се обрати Сојузот на здруженија на дијабетичари на Македонија со барање…

Ермира Мехмети: Прашањето за името е емотивно за сите!

“Заштитниот знак” на Демократската унија за интеграција т.е. како што сметаат многумина, поубавата слика на оваа…

Ана Павловска Данева: Неоткриена чувствителност

На јавните настапи делува строго, принципиелно, решително, а богатата професионална биографија оформена за релативно кусо време,…

Игор Пачемски: Каде е Бранка?

Скопје има облини. Да беше жена, ќе беше Најџела Лосон или Моника Белучи! Зошто? Затоа што…

Гордан Калајџиев: Се уште сме темен вилает!

Еминентниот стручњак од областа на правото и активистот за човекови права, д-р Гордан Калајџиев, оние што…

Тони Михајловски: Се коцкам и учам!

Реакциите и расположенијата му се менуваат брзо, искрено, придружени со еден фин презир за последиците. И…

Билјана Ванковска: Животот нема смисла без алтернатива

Таа не смета дека има други, поповикани од неа да зборуваат кога повеќето молчат. Убедена е…

Contact Us