Сутерен.мк

Зошто жените се пораѓаат на грб?

Докажано е дека лежењето на грб го продолжува породувањето, но повеќето жени раѓаат бебиња лежејќи на…

Ни го убивте поради его, мислејќи дека сте Бог

Викторија Крстеска, која минатиот викенд го изгуби бебето веднаш по породувањето во битолската болница, на социјалната…

Под прилепски мост го родила 10-тото бебе!

Бебето и мајката која се породи завчера вечер под мост во Прилеп се во добра состојба,…

Родилиштата како мачилишта

„…Повеќе од 80 проценти од жените наведуваат дека претрпеле ’медицинска небрежност’, и голем дел се жалат…

Мендух Јегени: Секој пациент мора да има избор

Само еден поглед врз старата и дотраена гинеколошко – акушерската болница Чаир е доволен да сфатите…

Да го испочитуваме чудото

Дека животот е чудо, ќе се согласи мнозинството од оваа планета. Кога е во прашање, пак,…