Сутерен.мк

Во португалските кафеани, само вакцинирани!

Од саботата во Португалија важи мерката дека оние кои сакаат да јадат внатре во локалите на…

Најдолгиот пешачки мост!

На северот на Португалија изграден е најдолгиот пешачки мост на светот. Долг е 516 километри и…

Португалија ја легализираше еутаназијата

Португалскиот парламент денеска го усвои законот со кој се регализира еутаназијата, но кога тој ќе стапи…