Сутерен.мк

Посвоените деца најмногу се плашат од инцест

Околу 90.000 лица од целата земја, родени во изминатите децении, а кои растеле во дом за…

Семејно дефинирање

Во брак сум веќе десет години и немаме деца, а јас имам 42 години. Нема никакви…

Средба на мајка и ќерка после 80 години

Герда Кол добила најпосебен подарок кој можела да го побара на својот 98-ми роденден – можноста…

Преплатена алиментација

Се разведов неодамна, на барање на мојата жена, ама таа ја претера. Бара од секое дете…