Сутерен.мк

Чудотворни писанија

Четврто од пет деца сум, многу сме религиозни, православни, ни помага и црквата наша. Мојата најстара…

Никогаш откриени гробови

Големи потраги по гробниците за некои од најпознатите историски личности се уште траат. Тие се мистерија…