Сутерен.мк

Асанж или, травестија на правдата!

Џулијан Асанж, основачот на Викиликс е на чекор до испорачување во САД каде што поради шпионажа…

Единствено праведно

Доколку зборуваме за право и правда, тогаш тоа треба вака да биде…