Сутерен.мк

Договор, куќа гради

Фејсбук с(р)еќавања… Генерализации: сите мажи се исти – напалени површни љубители на спортот. Сите жени се…

Тајните на успехот

Пролетта, иако поминува најбрзо од другите годишни времиња е најпозитивниот период од годината. Доколку тоа до…

Сокол Марковски: Во името на осмиот ден!

Дали е среќа или несреќа што Матријархатот го изгубил приматот од Патријархатот?! Без оглед на величината…