Сутерен.мк

Зошто секогаш сме гладни?

Нутриционистката Џулиа Денер ги откри можните причини за прекумерен глад: Хипоталамусот, дел од мозокот и најважниот…

Нагло дебелеење

Неочекуваното зголемување на телесната тежина или наглото отекување на стомакот или колковите може да биде поради…