Сутерен.мк

Простување

За да ви останат празниците во најубаво сеќавање и што е уште поважно, да ги поправите…

Нит простуваат, нит забораваат

Постојат некои луѓе кои се паметат и не простуваат речиси ништо. Тие до крајот на животот…

Каење насред пандемија

Мила моја дарлинг, слободно можам да кажам дека сум навистина млада, амбициозна, несекојдневна личност, која сака…