Сутерен.мк

Основи за професионален изглед

Начинот на кој се облекувате може да ги одреди односите што ги имате и како се…

Што е имиџ консалтинг?

Дали размислувате за подобрување на вашиот изглед, комуникација, или однесување? Дали размислуватае да го надградите вашиот…

Игор Пачемски: Чунга – лунга бизнис!

Сите знаеме дека јас сум дизајнер на гаќи. И на цицкарници. И на понекое пижамче, како…