Сутерен.мк

Закон со кој работниците можат да ги игнорираат шефовите

Австралија воведува закони кои на работниците ќе им овозможат да ги игнорираат повиците и пораките на…

Мајтап со работниците

Во текот на минатата година, според информациите од ССМ, биле евидентирани 10.534 обраќања, по разни основи,…

Магдалена Андоновска: Мерчендајзер за Владата

Пред почетокот на секоја туристичка сезона во земјава се отвора прашањето за одлив на работници. И…

Разликата меѓу газди и бараби!

Одборот и работничкиот совет на германскиот производител на автомобили ќе исплатат бонуси со висина до шест…