Сутерен.мк

Раде Шербеџија: До последната капка!

Филмски, телевизиски, театарски актер, музичар, пејач, често писател и поет, еднаш левичар – секогаш левичар, ама…

Шербеџија: Балашевиќ беше божествен поет!

Веста ужасно ме погоди. Едноставно, немам зборови. Постојат некои умирања кои се апсурдни и е невозможно…