Сутерен.мк

Која е биолошката разлика помеѓу психопат и нормален човек?

Со помош на магнетна резонанца, научниците утврдиле дека областа во предниот мозок – стриатум, десет отсто…

Сенка

Супер сум, само што некои мислат дека сум арогантна, а јас мислам дека сум самоуверена и…

Совршена возрасна разлика кај децата?!

Совршената разлика во возраста е мит! Без разлика колку време и грижи родителите ќе посветат на…

Која е разликата помеѓу море и океан?

Стандардната дефиниција за океанот гласи: „Океан е голема маса на солена вода која прекрива две третини…