Сутерен.мк

Здрав и мртов

Сакам да јадам, да пијам, да лежам и гледам телевизија, но некогаш читам и книги. Работам…

Што се пие кога сте на диета?

Кога започнувате диета, или популарно целосно го менувате начинот на живот и се посветувате на здравата…

Магдалена Андоновска: За кого си, за режимот или за демократијата?

Што значи да си предавник, а што патриот? Како се дефинираат? Кој има право да ги…