Сутерен.мк

Задоцнето родителство

Имам 40 години и се уште не сум мајка, а многу сакам, но ми е по…

Некој се алкохолизира, некој идиотизира!

Мојата мајка е алкохоличарка. Пие стално и не бира ни место ни време. Татко ми  брка…

Ѕвездите кои не сакаат да имаат деца!

Како и за некои други животни одлуки и улогата на родител е работа на личен избор.…

Децата не ни должат ништо!

Триесет и три годишна мајка на ТикТок подели неколку свои ставови за родителството и собра преку…

Идеологијата „среќно дете“

Јас уствари и не знам што ме мачи. Од една страна имам маж кој е супер…

Родители напуштаат болни деца

Само во Скопје секоја година триесетина деца се отфрлени од своите биолошки родители… Најголемиот дел од…

Родителството денес

Во последните дваесет години светот драстично се промени во секој сегмент од животот, па и во…