Сутерен.мк

Следните штанцани деца на Роналдо се…?

Еден од најпознатите светски фудбалери, Кристијано Роналдо е татко на четири деца: близначките Ева Марија и…

Занимливости за фудбалот

Иако заслугите за правилата во фудбалот им припаѓаат на Англичаните самиот спорт е кинески производ. Имено,…