Сутерен.мк

Животот се сели на покривите

Холандија, покажа како покривите на зградите можат да се пренаменат, па така изградиле патека за пешаци…

Што се можат многу пари?

Челичен мост во пристанишниот холандски град Ротердам ќе биде делумно демонтиран за да овозможи простор за…