Сутерен.мк

Викенд рецепт: Патка, а ла портокал

Оваа класика од 70-тите години е фасцинантно јадење! Претставува совршен спој на бравадото на Алисон Стедман…

Светски ден на бракот

Од 1981 година, во Батон Руж (Луизијана, САД) почнува да се одбележува светскиот ден на бракот,…

Еретички запис, апропо

Немам намера да се расправам зошто, кога и како се случуваат промени на имиња од „Св.…

Шкртки за алкохолот

Се уште во „релаксацијата со малигани“ предничат мажите што се должи пред се, на патријахалните традиции,…