Сутерен.мк

Село освои над 142 милиони евра

На северот од Белгија, 165 луѓе во селото Олмен освоија 142 897 164 евра на лотаријата…

Италијанското село на лудите

На северот во Италија, се наоѓа Кориналдо, село каде што се мешаат историјата, архитектурата и виното,…