Сутерен.мк

Омразени воркохолици

Си ја сакам работата и сум и посветена максимално. Меѓутоа забележувам дека колегите не гледаат добронамерно…

Плашлива трудница

Имам 26 години и бремена сум четири месеци. Матичниот гинеколог ми препорачува да направам амниоцентеза за…

Репризи

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Погрешните совети при диетите

Тајната за здраво слабеење не треба да биде слепо следење на сите совети и правила кои…

Запознавање

Здраво Дарлинг. Редовнo ти ја читам рубриката и не верував дека некогаш и јас ќе се…

Пет начини да го стоплите домот

Алуминиумска фолија За да не ја губите топлината од радијаторите, на нивната задна страна ставете алуминиумска…

Неверен лажго

Во врска сум со оженет маж, кој ме изневери со една пачавра, грда мивка. Сексот ни…

Купишта проблеми

Имам 30 години, не сум мажена и живеам со својот стар татко кој е многу болен.…

Мали упатства за одмор

Доколку вашето дете оди за прв пат на летување без вас, родителите, важно е според експертите,…