Сутерен.мк

Што значи сонувањето на секс?

Сензуалните соништа тие можат да укажат дека ви недостасуваат повозбудливи интимни врски или дека ви е…

Каде „гледаме“ додека спиеме?

Обично нагоре. Мускулите на окото во текот на сонот се опуштаат и тогаш доаѓа до вртење…