Сутерен.мк

Средба на мајка и ќерка после 80 години

Герда Кол добила најпосебен подарок кој можела да го побара на својот 98-ми роденден – можноста…

Средба

Фејсбук с(р)еќавања…   Го фати погледот на маркантниот убавец кој сам седеше во таксито. Неговите очи…