Сутерен.мк

Како на време да препознаете срцев удар?

Срцевиот удар е болест која секоја година одзема голем број животи. Голем проблем со оваа болест…

Како да препознаете инфаркт?

Луѓето кои треба да бидат загрижени за овие симптоми се првенствено оние кои имаат фактори на…