Сутерен.мк

Емоционалните проблеми доведуваат до инфаркт

Според рускиот кардиолог Ана Кореневич, ризикот од срцев удар постои и кога човек има нормални вредности…

Производство на срца за пресадување!

Германски научници годинава планираат да клонираат, а потоа да одгледуваат генетски модифицирани свињи кои ќе бидат…

И срцето доби цена!

Француската лабораторија Карма соопшти дека нивното вештачко срце Аесон, претставува вистинска алтернатива во трансплатацијата на срце!…

Љубовни (само)понижувања

За своите 28 години мислев дека сум зрела и дека ваква работа едноставно, не може да…