Сутерен.мк

Обожователите му направија споменик на Маск

Најверните обожаватели на Илон Маск изработиле десет метри долг споменик посветен на нивниот херој, чија изработка…

Бразил гради уште еден Исус

Величествената статуа Христос Спасител во Рио де Жанеиро е еден од најпознатите и најпосетените споменици на…