Сутерен.мк

Милиони долари за една страница од стрип!

Страница од оригиналниот уметнички цртеж од познатиот стрип од 1984 година за Спајдермен е продадена во…

Кој лежи не бега!

Во Италија, во 1969 година, во киосците се појави нов стрип – „Алан Форд“. Во креативниот…