Сутерен.мк

Роберт де Ниро стана по седми пат татко

Американскиот актер Роберт де Ниро стана татко на 79-годишна возраст по седми пат При вчерашниот разговор…

Влијанието на татковото расположение врз детето

Таткото кој не е расположен, кој постојано е мрзелив и не може да ги контролира емоциите,…

Тренирање строгост

Оддамна сакам да ви пишам ама се се премислував најмногу зашто не сакав да си признаам…

Синиша Станковиќ: Најважната споредна работа

За генерациите кои сакаа блачко и израснаа во „Апче“… На речиси редовните викенд-прошетки низ паркот со…

Мајката е должна за чувствата на детето, таткото за мајчините

Од зачетокот до неговата 12 – та година, родителите ја сносат целосната одговорност за се што…