Сутерен.мк

Татјана Алексиќ: Слобода закачена на Фејсбук

Живееме имитација на живот растргнати помеѓу себедоволност и недоволност, една биполарна атмосфера кога самобендисано сѐ правиш…

Татјана Алексиќ: Шоу тајм

Сензационализмот на политичките партии е хронологија на едно хронично болно политиканство, зависно од скандали и сензации.…

Татјана Алексиќ: Азурен брег на леб

Посветено на патувачите, оние кои умеат да патуваат за да патуваат… Нивните патувања немаат крај, како…

Бесрамност

Не е само глупавоста причина за отсуство на срам. Многу почести и поопасни се интелигентните и…