Сутерен.мк

Кога треба да се откажеме?

Многумина мислат дека откажувањето од она што го започнале е знак на слабост на карактерот. Наспроти…

Како да ја предизвикаме среќата?

По дефиниција, среќата е нешто добро што ни се случува случајно и врз кое не можеме…

Кралици со чувство на вина!?

Храбрите, деловни жени кои покрај кариерата одржуваат и семејство имаат едно нешто заедничко: чувството на вина,…

Тајните на успехот

Пролетта, иако поминува најбрзо од другите годишни времиња е најпозитивниот период од годината. Доколку тоа до…

Александра Мијалкова: Незаслуженото е минливо и многу лажно

„Се случуваат во животот нефер работи, кога не им се оддава вистинското признание на пожртвуваните, кога…

Снежана Стамеска: Оправдај се прво пред себе, после пред другите

На овој први јануари, актерката Снежана Стамеска ќе полни 65 години. Со почетокот на годината, ќе…

Погрешни перцепции

Имам братучетка која по животот со своите родители се омажи за сиромашен човек. Но нејзините и…