Сутерен.мк

Ведрана Рудан: За мене крваво работат мажи

Хрватскиот културолошки феномен, чии книги станаа бестселери на Балканот, а и пошироко, беше во Скопје, по…

Љубица Гојковиќ: Женствената феминистка!

Насред ноември, што по сите правила би требало да биде есенски, не поклопи снег. Вообичаено за…

Елита Маша: Суровоста на пазарот не признава полови поделби

Наредната година во Македонија ќе биде отворен нов образовен центар, „Вилсон” школата, по лиценца на светски…