Сутерен.мк

Најубавиот хотел на светот

Помеѓу Омбрија и Тоскана во Италија се наоѓа хотелот Castello di Reschio, дворец од десеттиот век!…

Наспијте се во порше!

Во Штутгард постои хотел во кој креветите не само што потсетуваат на автомобили, туку и направени…